Διανομή προϊόντων Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαγκαδά για τον μήνα Μάϊο

  • 16/5/2025 • 3 προβολές
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Λαγκαδά ίδρυσε και λειτουργεί Κοινωνικό Παντοπωλείο με σκοπό την ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, παρέχοντας βασικά είδη πρώτης ανάγκης, στοχεύοντας στην προώθηση της κοινωνικής συνοχής, την καταπολέμηση της φτώχειας και την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού.

Στο πλαίσιο των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, πραγματοποιείται διανομή βασικών αγαθών στους δικαιούχους του για τον μήνα Μάϊο του 2025, στις παρακάτω ημερομηνίες και σημεία διανομής:

• Τρίτη 27/05/2025, Τετάρτη 28/05/2025 & Πέμπτη 29/05/2025 θα εξυπηρετούνται οι ωφελούμενοι που διαμένουν στη Δημοτική Ενότητα Λαγκαδά και θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα από την αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαγκαδά, επί της οδού Αστερίου Οικονόμου 16, στο ισόγειο, στο Λαγκαδά (πρώην Επαρχείο), θα εξυπηρετούνται οι ωφελούμενοι.

• Τρίτη 27/05/2025 στο πρώην Δημαρχείο Σοχού θα εξυπηρετούνται οι ωφελούμενοι της Δημοτικής Ενότητας Σοχού.

• Τετάρτη 28/05/2025 στο πρώην Δημαρχείο στην Ξυλόπολη θα εξυπηρετούνται οι ωφελούμενοι της Δημοτικής Ενότητας Λαχανά.

• Πέμπτη 29/05/2025 στο πρώην Δημαρχείο στο Ζαγκλιβέρι και στην κοινότητα Νέων Καλινδοίων, θα εξυπηρετούνται οι ωφελούμενοι της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων.

• Πέμπτη 29/05/2025 στο πρώην Δημαρχείο στη Γερακαρού θα εξυπηρετούνται οι ωφελούμενοι της Δημοτικής Ενότητας Κορώνειας.

Η ενημέρωση των ωφελούμενων για την ώρα της διανομής ανά Δημοτική Ενότητα θα γίνει τηλεφωνικά, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της δράσης και τη διευκόλυνση των πολιτών. Κατά τη διανομή των προϊόντων θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλιστεί η προστασία της υγείας, τόσο των εργαζομένων όσο και των ωφελούμενων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ