Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Ηλεία, Λακωνία και νήσο Σύμη

  • 11/2/2025 • 67 προβολές
Συνελήφθη σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2025, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ημεδαπή, η οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Λεπρέου, Ηλείας και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.031,25€.

Συνελήφθη χθες 09 Φεβρουαρίου 2025, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αρεοπόλεως, ημεδαπός, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα πυρασφάλειας, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Λάγια, Λακωνίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 937,50€.

Συνελήφθη χθες 09 Φεβρουαρίου 2025, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ρόδου, αλλοδαπός, για πυρκαγιά εντός δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη νήσο Σύμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ