Image

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η πολιτική υποκρισία με τις κομματικές ανακατατάξεις και τις ακολουθούμενες συγκλήσεις των δημοκρατικών νεοταξικών δυνάμεων αποσκοπούν στην κοινωνική εξαθλίωση την ίδια στιγμή που στοχοποιείται ο Εθνικισμός και ο Πατριωτισμός. Τα κόμματα του κοινοβουλευτικού τόξου και στην Πατρίδα μας Ελλάδα και σε ολάκερη την Ευρώπη προβαίνουν στην αλλοίωση του έθνους, την πτώχευση και την εξαχρείωση θεσμών και ηθών και την ίδια στιγμή καταδεικνύουν ως δήθεν επικίνδυνη δύναμη τον Εθνικισμό της γνήσιας εθνικής αναδόμησης και συσπείρωσης. Στην Ιερή Ελλάδα μας έχουμε ζήσει την στοχοποίηση της Εθνικής Ιδέας ως έγκλημα γνώμης που διώκεται σκοπίμως από το ψευτορωμέικο με την κατευθυντήρια γραμμή του σιωνιστικού νεοταξισμού. Η σύλληψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου μετά από την τελευταία αποφυλάκιση του είναι μία καταφανής περίπτωση πολιτικής δίωξης αφού έγινε λόγω του σταθερού εθνικιστικού λόγου του.

Κι εδώ αναδεικνύεται μία ξεκάθαρη παράμετρος εις ότι αφορά τις προθέσεις και τον σταθερό στρατηγικό σκοπό που επιτελεί το αληθινό και γνήσιο Εθνικιστικό Κίνημα. Διότι από την στιγμή που ο σκοπός τής Αρχέγονης Ελληνικής Εθνικής Ιδέας είναι η ανάληψη τού Κράτους από το ίδιο το Ελληνικό Έθνος, από τους Πιστούς Έλληνες στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό, αυτό σημαίνει ότι αγωνιζόμαστε για την ανακατάληψη τής Πατρίδος μας με την απελευθέρωση από αυτούς που επιδιώκουν την δημογραφική αποσύνθεση και την κοινωνική απομόνωση τού Ελληνισμού στη Γη των Πατέρων του. Απέναντι μας έχουμε ένα καθεστώς πολιτικών υπαλλήλων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης που έχουν φροντίσει να διαστρέψουν το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων ως δήθεν επικίνδυνο, ενώ παράλληλα η έλλειψη εθνικής συνεννόησης σαφέστατα όχι μόνο δεν ενοχλεί τους ελληνόφωνους νεοταξίτες αλλά αντίθετα, ανοίγει τον δρόμο στον εθνικό, οικονομικό, κοινωνικό και γεωπολιτικό αφανισμό μας. Ο Αληθινός Εθνικισμός, ως η μόνη πολιτική φωνή τού Ελληνισμού που θέτει την διατήρηση των Παραδοσιακών Αξιών μας ως στοιχείο ενότητας και διαιώνισης τής Ελληνικής Φυλής, υπαγορεύει εξ ορισμού την πλήρη απάλειψη κάθε είδους συναλλαγής και διαλόγου με τους διασπαστές και αρνητές τού Ελληνικού Έθνους. Οι πολιτικές δυνάμεις που υπηρετούν την κατάργηση των εθνικών συνόρων, την πολυπολιτισμικότητα της λαθροεισβολής, την προσβολή της Ορθοδοξίας, της Οικογένειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν είναι πολιτικοί μας αντίπαλοι αλλά εχθροί ταυτοχρόνως τού Ελληνισμού και του Εθνικισμού μας. Η Χρυσή Αυγή τήρησε την απόσταση από τους εχθρούς του Ελληνισμού μας και το πλήρωσε με διώξεις. Όσοι έχουν διάλογο με τον ελληνόφωνο νεοταξισμό της αστικής δημοκρατίας δεν είναι σε καμία περίπτωση εθνικιστές.

Ο Εθνικισμός μέσα από την βιοθεωρία και την κοσμοθεωρία του Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού εκφράζει πάσα Εθνική μας Κοινότητα όπου γης σε πνεύμα ενότητας και συνεργασίας για την επιστροφή και την προάσπιση τής Εθνικής Ισχύος, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Πίστεως του Ελληνισμού στα Αθάνατα Ιδανικά τής Φυλής μας. Όμως οι πολιτικοί του ψευτορωμέικου και όλοι οι ομοϊδεάτες τους στην Λευκή Χριστιανική Ευρώπη έχουν προκαλέσει την θανάσιμη μετάλλαξη και αναίρεση της Εθνικής μας Ταυτότητας. Πριν λίγες ημέρες ζήσαμε το δράμα του θανάσιμου τραυματισμού ενός εικοσάχρονου Έλληνα αδερφού μας στη Γερμανία που προκάλεσε ένας ισλαμιστής τζιχαντιστής λαθροεισβολέας. Ο λόγος της εξόντωσης του νεαρού Ελληνόπουλου ήταν τόσο η εθνικότητά του όσο και ο σταυρός του Χριστού μας που φορούσε ο νεαρός Φίλιππος στο λαιμό του. Βέβαια πρέπει να υπενθυμίσουμε δυστυχώς ότι τόσο η ψευτοευρωπαϊκή ένωση όσο και οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις προωθούν την πλήρη ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων για την αντικατάσταση των εθνών που αιμορραγούν δημογραφικά λόγω της ακρίβειας, της ανεργίας και της φυγής στο εξωτερικό που προκαλούν οι νεοταξίτες πολιτικοί.

Στην πολιτικώς κατεχόμενη Πατρίδα μας συμπατριώτης μας συνελήφθη, μηνύθηκε και διώκεται επειδή κάλεσε αδερφούς μας σε ειρηνική διαμαρτυρία στον περίκλειστο εξωτερικό χώρο του ιερού ναού της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης ενάντια στο ευρωομοφυλοφιλικό πάρτι τής Θεσσαλονίκης. Και σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι τους γάμους και τα πάρτι των κίναιδων προώθησαν οι ίδιες δημοκρατικές δυνάμεις σε ψευτοευρώπη και ψευτορωμέικο. Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που η μεν λαθρομετανάστευση διογκώνεται νομιμοποιημένη, η δε εξαχρείωση των ηθών καλπάζει σχεδόν ατιμώρητη όταν στην πληγωμένη Ελλάδα μας πληροφορούμαστε την έξαρση τής ενδοοικογενειακής βίας. Ναι, καλπάζει δυστυχώς και η ενδοοικογενειακή βία όταν σημειώνονται 102 περιστατικά μόνον σε μία ημέρα! Από την άλλη πλευρά το Ελληνικό σύστημα υγείας με τις ελλείψεις του σε εργαζόμενους και ιατρικό εξοπλισμό, κυνηγάει ακόμη τις γνωστές πανδημίες με τους εμβολιασμούς που έχουν θερίσει ζωές με διάφορες παρενέργειες και θανατηφόρα κρούσματα. Την ίδια στιγμή η κλιματική κρίση των αεροψεκασμών και των εμπρησμών σκορπάει θύελλα από πυρκαγιές που καίνε ελληνικές περιουσίες, διαλύουν εθνική παραγωγή και επισιτιστικά αγαθά και αφανίζουν εθνική οχύρωση και ασφάλεια. Και φυσικά αυτές οι πυρκαγιές, ένας υπόγειος νεοταξικός πόλεμος ουσιαστικά, ανοίγει τον δρόμο για μελλοντικές πλημμύρες και θύματα.

Στα εθνικά μας θέματα ο όλεθρος τού σύγχρονου Εφιάλτη που λέγεται προδοσία συνεχίζεται. Οι Τούρκοι ανέδειξαν τον πρώην πρόεδρο τού ΣΥΡΙΖΑ σε επίτιμο διδάκτορα στο πανεπιστήμιο Κοτς και εκείνος έσπευσε να ανοίξει την όρεξη τού τουρκικού θράσους. Ο Τσίπρας μίλησε για “δίκαιη” λύση στο Κυπριακό υπέρ Ελληνοκυπρίων και δήθεν Τουρκοκυπρίων, όταν επί τής ουσίας πρόκειται για την κυπριακή μουσουλμανική μειονότητα, ενώ βέβαια επιβάλλεται η πλήρης απομάκρυνση των τουρκογενών τής Ανατολίας και των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο και πάσα προσωρινά αλύτρωτη Ελληνική Πατρίδα. Παράλληλα ο Τσίπρας μίλησε για αγώνα προσφυγής στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ ενώ ξέρουμε πολύ καλά ότι το ψευτορωμέικο βαδίζει σκόπιμα με τα χέρια κατεβασμένα στις τουρκικές διεκδικήσεις. Την ίδια στιγμή η Τουρκία προβαίνει με μισθωμένο ιταλικό πλοιάριο στην παράνομη πόντιση καλωδίων άντλησης γεωφυσικών πόρων ηλεκτρικής ενέργειας για την μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος σε συνεργασία με Ισραήλ, Βόρεια κατεχόμενη Κύπρο και Γαλλία όπως λέγεται στα ΜΜΕ. Οι συγκεκριμένες τουρκικές αντλήσεις γίνονται ανατολικά τού 28ου μεσημβρινού, στα ανατολικά Κρήτης, Ρόδου και Καστελόριζου. Επομένως οι Τούρκοι προβαίνουν σε παραβίαση τόσο των εθνικών μας χωρικών υδάτων όσο και τής ΑΟΖ Ελλάδος και Αιγύπτου.

Κατά τα άλλα, οι δημοκράτες μιλάνε για ακροδεξιό κίνδυνο με όχημα την περίπτωση της Γαλλίας. Αλλά στην Ελλάδα θέτουν τον Εθνικισμό μας υπό διωγμό όταν ο Ελληνισμός απειλείται με σβήσιμο από τον χάρτη τόσο σε εθνική κυριαρχία όσο και σε ζωές ελληνικές που βυθίζονται στην πείνα και την εξαθλίωση. Ο Ελληνικός Εθνικισμός έχει σαφέστατη βιοθεωρία και κοσμοθεωρία με συγκεκριμένες πολιτικές πράξεις αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Απαιτείται όμως εθνική ενότητα, σαφέστατη εθνοφυλετική συνείδηση και αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση ενός Εθνικού και Λαϊκού Κράτους. Η Αληθινή Ελλάς στηρίζεται αποκλειστικά στους Έλληνες που διαθέτουν Πίστη, Αίμα και Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Εκείνοι που αμφισβητούν την θεμελιώδη ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα μας.

Η εθνική εργασία, η εθνική οικονομία και οι γεωφυσικοί μας πόροι θα αξιοποιηθούν από την Εθνικιστική Ελλάδα μας με χέρια ελληνικά υπέρ της ελληνικής οικογένειας. Η επαρχία θα επανδρωθεί και πάλι με την επιστροφή των αδερφών μας στις εστίες τους σε ολόκληρη την εθνική μας επικράτεια. Η ελληνική φύση θα προστατευτεί με την επανεκκίνηση τής αγροφυλακής και της δασοφυλακής. Όλες οι πόλεις, τα χωριά και τα νησιά θα εφοδιαστούν με εργασιακές θέσεις, νοσοκομεία, σχολεία, αστυνομία. Στα δε εθνικά μας ζητήματα η Μεγάλη Ιδέα είναι πάντα ζωντανή αφού δεν υπάρχουν χαμένες αλλά προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες που θα ελευθερωθούν οπωσδήποτε συμφώνως με το δίκαιο της εθνικής αυτοδιάθεσης και κυρίως το Υπέρτατο Δίκαιο τού Ελληνικού Έθνους. Ναι αδέρφια μου, Ελλάς σημαίνει Ενωμένος Ελληνισμός και Εθνικισμός. Τότε θα ανατείλει ολόχρυση η αυγή της Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

Σπυρίδων Καραχάλιος