
Για την άμεση αποκατάσταση της Ιρλανδικής Διάβασης Καστανέων στο Δήμο Ορεστιάδας της Π.Ε. Έβρου.
- 4/7/2024 • 150 προβολές
Πέντε χρόνια για να κλείσει ένα ρήγμα 30 μέτρων είναι πάρα πολλά. Η οργή των κατοίκων είναι απόλυτα δικαιολογημένη και οι ευθύνες Κυβέρνησης, Περιφέρειας και Δήμου Ορεστιάδας τεράστιες.
Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά και με εμφατικό τρόπο πως όταν πρόκειται για έργα, που θα ικανοποιήσουν λαϊκές ανάγκες κυριολεκτικά τα «τρέχουν» με ρυθμό χελώνας. Αντίθετα βλέπουμε να εκτελούνται έργα σε χρόνο ρεκόρ, όταν πρόκειται για τις ανάγκες των Νατοϊκών στην Π.Ε. Έβρου.
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. Υπουργοί, ποια άμεσα μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση, ώστε να αποκατασταθεί επιτέλους η κατεστραμμένη Ιρλανδική Διάβαση των Καστανέων στο Δήμο Ορεστιάδας, και να δοθεί λύση στην πενταετή ταλαιπωρία που υπόκεινται οι κάτοικοι των Καστανέων και των χωριών του Τριγώνου.
Οι Βουλευτές
Δελής Γιάννης
Στολτίδης Λεωνίδας