
Η Καλαμαριά υποδέχθηκε το πρώτο Πανελλαδικό Jamboree γυναικών Κ12
- 20/3/2024 • 637 προβολές
Το Jamboree Mini Basket διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάνοντας πράξη το όραμα του coach Κώστα Μίσσα, ο οποίος βρέθηκε στο ΔΑΚ Καλαμαριάς για να παρακολουθήσει τους αγώνες των μικρών καλαθοσφαιριστριών – μελών των συλλόγων της ΕΚΑΣΘ. Ο κ. Μίσσας ευχαρίστησε θερμά για τη φιλοξενία τη Δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου η οποία παρακολούθησε τους αγώνες.
Τις αθλήτριες και τους προπονητές τους υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Καλαμαριάς, Χρηστίνα Φοροπούλου, η οποία απένειμε βραβεία στις μπασκετμπολίστριες και τόνισε πώς η Καλαμαριά υποδεχόμενη στηρίζει εμπράκτως το γυναικείο μπάσκετ.
Στο Jamboree Mini Basket της Καλαμαριάς, συμμετείχαν οι ομάδες: ΑΣ ΠΑΟΚ, ΑΕ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ, ΤΑΥΡΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΑΣ ΑΡΗΣ, ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΚΟΥ.ΠΑ ΚΙΛΚΙΣ, ΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ και ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ.